Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutatási eredmények, hírek 2017

2017.01.08

 

Június 13.

Nagynéném, keresztanyám, özv. Völgyi Jánosné, született Skultéti Ilona betöltötte 90. életévét. Megünneplésére lányai ( 2 lánya, 5 unokája és 3 dédunokája van)családi ünnepséget szerveztek Náraiban, melyen a családtagok vettek részt, valamint Nárai polgármestere, Németh Tamás is. Jelenleg Ilus néni a nárai Skultétiak legidősebb tagja. Isten éltesse még sokáig!

 honlapra.jpg

Január 23. Több anyagot is frissítettem, a Nárai menüpontban a Nárai Közéleti Hírmondóban megjelent adatokat, valamint a szopori Skultéty menüpontot is, mivel a közelmúltban jártam Felsőszoporon.

Január 8.

Boldog Új Évet kívánok minden közeli és távoli rokonomnak, valamint minden Skultéty (Skultéti, Scultéty, Skultéthy) családnevűnek és házastársaiknak, leszármazottaiknak! Ebben az évben is folytatom kutatásaimat. Nem csak saját ágamat kutatom, hanem ha más Skultétyakról adatot találok, azt is felteszem a "Más Skultétiak" menüpontba, ott családonként megtaláljátok az ismereteket. Az idei évet is egy ilyennel kezdtem, a szopori ágat frissítettem gyászjelentésekből kibányászott adatokkal: 2 családfát sikerült összeraknom. A dolog apropóját az adta, hogy megkeresett egy hagyatékokkal foglalkozó eladó, aki egy szopori Scultéty viasz pecsétnyomót kíván értékesíteni. Akit érdekel, jelentkezzen nálam :-)

scultety-pecsetnyomo1.jpg

Üdvözöl még egyszer is mindenkit a honlap kezelője: Németh József

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Aporu42

(Eqapu36, 2018.12.03 01:36)

https://vosrewrite.tumblr.com
https://menamorasereia.tumblr.com
https://missemmalights.tumblr.com
https://nephelobates.tumblr.com
https://saharamist.tumblr.com
https://lavignez-flexing.tumblr.com
https://collaredqueen.tumblr.com
https://inferno-616.tumblr.com
https://leben-kaempfen-sterben.tumblr.com
https://ana-pensadora.tumblr.com
https://lalunapotter.tumblr.com
https://dylenalover.tumblr.com
https://algoll.tumblr.com
https://honeyhoneyxo.tumblr.com
https://le-petit-yeol.tumblr.com
https://sensitive97.tumblr.com

Gusih55

(Nobiq66, 2018.11.30 13:07)

https://bi-ravenclxw.tumblr.com https://crazyalfred101.tumblr.com https://catchmehazza.tumblr.com https://garotaaapaixonada.tumblr.com https://ninaskrilova.tumblr.com https://buy-divalproex-125mg.tumblr.com https://freedom-of-lo-ve.tumblr.com https://mylittlegirlsuicide.tumblr.com https://thatloginceshipper.tumblr.com https://manberpigg.tumblr.com https://oteu-reino-vem.tumblr.com https://ajkadon-a-nevetesem.tumblr.com https://flavoxate-buy-no-prescription.tumblr.com https://mer-curio.tumblr.com https://eleanor-128.tumblr.com https://viel-liebe.tumblr.com

skuly7703@gmail.com

(Skultéty Katalin, 2018.05.03 00:11)

Üdvözlet Mindenkinek! Nem tudom pontosan kinek írok (ha jól látom Németh József Úrnak), a google keresőben találtam rá az oldalra. Olvasgatom, nézegettem az oldalt és most késztetést érzek, hogy írjak. Nem tudom melyik családhoz tartozom, tartozunk de engem is érdekel a családunk története. Skultéty Katalinnak hívnak, 18 éve költöztem Győrből Szombathelyre. 2 nővérem van: Ágnes és Rita. Édesapám Skultéty Miklós Győrben él, az öccse (László) Angliában, a húga (Márta) Pannonhalmán. A nővérük Mária 1981-ben halt meg. Az édesapjuk Skultéty Miklós volt (felesége Wanek Ilona), aki 1956-ban halt meg. Skultéty Ferenc volt a testvére. Ennyit és idáig ismerem apám apai családját. Hátha ezáltal bővül a családtörténet. Üdvözlettel: Skultéty Katalin